This project is funded by the European Union.

Bu proje Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir.

هذا المشروع ممول من الاتحاد الأوروبي.

1. Mentor Oryantasyon Toplantısı

26-01-2024

ESPS projesi, 10 eş-başvurucu üniversite ile işbirliği yaparak 23 farklı şehirdeki toplam 132 üniversiteden öğrencileri kapsamaktadır. Bu öğrencilere rehberlik etmek ve destek olmak amacıyla ortak üniversitelerden 64 akademisyen mentor olarak projede yer almaktadır.

ESPS'nin ilk mentor toplantısı 26 Ocak 2024 tarihinde saat 14:00'te ESPS proje ekibi tarafından düzenlenmiş ve Proje Asistanın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Proje Koordinatörünün görüşlerini paylaşması ile devam etmiştir.

Mentor oryantasyon toplantısı Proje Ofis Sorumlusunun sunumuyla devam etmiş ve iki bölümden oluşan sunumu: İlk bölümü ESPS projesinin açıklamasına ve ayrıntılarına odaklanırken, ikinci bölüm mentorların sorumluluklarına ve görevlerine odaklanmıştır. Ayrıca, mentorların toplantılarını planlamalarını ve danışmanlık yaptıkları öğrencilerin transkriptlerini takip etmelerini sağlayan Yönetim Bilgi Sisteminin nasıl kullanılacağına dair kapsamlı bir açıklama yapılmıştır. Toplantı, mentörlerden gelen aydınlatıcı sorularla devam etmiş ve kapanış konuşmalarıyla sona ermiştir.