KARİYER GÜNLERİ

Proje kapsamındaki üniversitelerde akademi, iş dünyası ve popüler çevrelerin önde gelen isimlerinin katılımıyla kariyer günleri düzenlenecektir. Bu etkinliklerde öğrenciler, akademik ve sosyal hayatları için olumlu rol model olacak kişilerle buluşarak gelecek ve kariyerleri için önemli paylaşımlarda bulunabileceklerdir. Yarışma, panel, stant ve ilham veren konuşmacıların olacağı kariyer günlerinde, iş hayatına geçişi tanıtacak ve kolaylaştıracak eğitimler, deneyimli uzmanlar tarafından verilecektir. Kariyer günü etkinliklerinin hedefi öğrencilerin akademik ve kişisel yeterliliklerini arttırmak, mezuniyet sonrası istihdam olanaklarına katkıda bulunmak ve gelecekteki iş hayatlarına donanımlı bireyler olarak başlamalarına destek olmaktır. Tüm üniversite öğrencileri web portalı üzerinden duyurusu yapılacak kariyer günü etkinliklerine kayıt yaptırarak katılabilecektir.